Services

Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt anders dan het kopen van een bestaande woning. Uiteraard word je door professionals begeleidt zodat de weg naar jouw nieuwe woning een feestje wordt!

Denk mee over TEX Buitengewoon

Wij hebben een droom: TEX Buitengewoon, waar wonen beleven wordt. Deze droom maken we graag werkelijkheid, samen met jou. We horen dan ook graag hoe jij zou willen wonen op deze fraaie locatie vlakbij de binnenstad van Enschede. Meld je aan als belangstellende, maak een persoonlijk account aan en vul de enquête in. Jouw woonwensen vormen straks het uitgangspunt voor buitengewoon wonen in TEX!

Meld je aan en vertel ons jouw woonwensen
Denk mee over TEX Buitengewoon

Planning TEX Buitengewoon

01

Woonwensen inventariseren

december 2021

Huidige fase

We zijn benieuwd naar jouw woonwensen. Je woonwensen kun je doorgeven via je account.
02

Woningvoorkeuren doorgeven

najaar 2022

Vanaf dit moment is het mogelijk alle 50 koopappartementen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het appartement is en hoe de indeling eruit ziet. Klik de woningen aan om de plattegronden en de vrij op naam vanafprijs te zien. Via je account kun je je woningvoorkeuren doorgeven.
03

Start verkoop appartementen

najaar 2022

De verkoop van de 50 appartementen gaat starten. Vanaf dit moment zijn alle definitieve verkoopstukken gereed en zijn de vrij op naam prijzen bekend.
04

Bezoek showroom THUIS

eind 2022

Eind 2022 kan je om tafel met onze sales adviseur om jouw keuken en sanitair samen te stellen. Samen met deze adviseur kies je ook alle meerwerkopties om de woning helemaal af te werken naar jouw wensen.
05

Start bouw

2023

De bouw van TEX Buitengewoon gaat starten!
06

Start verkoop eengezinswoningen

2023

De verkoop van de 8 eengezinswoningen aan de Spelbergsweg gaat starten!